Monday mocktail

Madmuffins med søde kartofler

 photo 14172047_10210504796804875_1227568080_n_zps43n4mcv2.jpg photo 14081050_10210504796524868_1061468450_n_zps7d9vh20p.jpg photo 14171843_10210504796764874_1969114321_n_zps5hw1lpvd.jpg

Jeg elsker mig selv i de perioder, hvor jeg har fyldt fryseren med sunde lækkerier, som mit fremtids-jeg altid nyder godt af. Lige nu har jeg en kæmpe portion madmuffins med søde kartofler og parmesan liggende, som jeg har portionsopdelt, så jeg altid lige kan hive en frysepose ud om aftenen, når jeg ved, at næste dag bliver lang. De er eksempelvis rigtig gode som før-træningssnack. I ved, det der kritiske tidspunkt efter arbejde, hvor man med gode intentioner har pakket træningstasken, men ens mave skriger på mad, som en sulten fugleunge.

Det smarte ved sådan nogle madmuffins er også, at man kan få brugt en masse grønsagsrester og alt muligt andet, som man nu lige har lyst til 🙂

Tjek også min opskrift med squash og kylling, mine retrostyle æggemuffins og mine quinoamuffins med squash.

Det skal du bruge (ca. 14 stk.): 
ca. 500 g. søde kartofler – revet groft
1 rødløg – finthakkede
6 æg
3 spsk. hytteost
50 g. revet parmesan ost
250 g. fuldkornshvedemel
2 tsk. bagepulver

Drys med: 
Blå birkes
solsikkekerner
havsalt
Revet parmesan

Så let er det:
1. Bland alle ingredienser og rør godt rundt.
2. Fordel dejen i muffinforme. Jeg brugte jumbo-muffinforme.
3. Drys med blå birkes, ekstra parmesan, havsalt og solsikkekerner.
4. Bag ved ca. 190 grader (varmluft) i ca. 25 min.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday mocktail