Ovnbagt kylling med tomater og rødløg

Nem og mættende quinoasalat

 photo 14055766_10210382930678298_1942224464_n_zpszoysiorf.jpg photo 14054865_10210382931478318_2131749520_n_zpswxwtqota.jpg photo 14010069_10210382930118284_1712136732_n_zpswvnlalcn.jpg

Her er resultatet fra en mad-date, som jeg havde med Mie fra Wewonder i sidste uge. Vi bor sådan ca. 1 minut fra hinanden, så det var oplagt for os, at mødes til lidt madsjov og sladder. Resultatet blev nogle mega lækre vegetarbøffer med sweet potato og linser, som du kan finde opskriften på HER (seriøst prøv dem!). Til bøfferne fik vi humus, vino og så denne regnbuefarvede salat med quinoa, sprød broccoli og noget så fancy som rødbedespirer. Den blev virkelig god, og jeg planlægger allerede at lave den på jobbet, næste gang jeg har maddag 🙂

Iøvrigt så ved jeg godt, at jeg har haft lokket med snapchat, men efter Instagram har oprettet stories, så er det altså der festen er.

Det skal du bruge (salat til ca. 4 personer):

  • 2 dl. kogt hvid quinoa
  • 200 g. broccoli asparges (drysset m. olivenolie, groft salt og peber). Stegt i ovenen i ca. 20 min.
  • 1 pose optøede edamame bønner
  • 1 pakke salatost
  • 50 g. rødbedespirer
  • 1 pose pinjekerner (tørristede)
  • Saften fra 1 lime
  • 1 bakke cherrytomater skåret i halve

Så nemt er det:
1. Hvor nemt? Meget nemt! 😉 Du blander bare alle ingredienser og serverer salaten i din yndlingsskål 🙂

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt kylling med tomater og rødløg