Sprøde quinoadeller

Sunde hotdogs

 photo 13874762_10210225250096382_705585309_n_zpswcjvwdc4.jpg photo 13866788_10210225239296112_683925295_n_zpswbslohyz.jpg

Hey dejlige jer,
Jeg sidder pt. i mit hyggetøj i min lille hyggehule på Nørrebro, hvor jeg holder yndlingssøndag. Sådan en foregår nogenlunde sådan her: Sove indtil jeg vågner, gøre lidt rent, få ordnet ting på min to do liste, som jeg ikke når i løbet af ugen (såsom at betale regninger og rydde op i min enorme tøjbunke på gulvet). Og så det sjove, at udvikle opskrifter til bloggen og lave en masse mad i bageriet 🙂 Åh, det er virkelig min zen-tid, når jeg går rundt alene og laver mad og tager billeder i stuen. Hvis I følger med på snappen (@beetrootbakery) kan I få et lille sneak peek på, hvad jeg hevet ud af ovnen idag 🙂

Og så til det på billederne 😉 Sunde hotdogs helt uden brød. De består af stegte kyllingepølser, hjertesalat, snack peberfrugter og avocado. De er super sunde, og fungerer både godt til at have med på farten, til madpakken og til aftensmaden. De er inspireret af et billede jeg så på Green Goddess Guide, som jeg ofte smutter forbi, når jeg magler inspiration.

Hvis du er interesseret i at se flere sunde alternativer til de syndige fast food klassikere, så har jeg samlet 12 af mine bedste opskrifter her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde quinoadeller