Nemme falafler fra Al'fez

Sprøde quinoadeller

 photo 13840550_10210182558949130_1122713718_o_zpsghxdl2up.jpg photo 13663464_10210182559069133_125118095_o_zpshubs15zy.jpg photo 13664537_10210182558589121_2114083098_n_zpslfuqjazo.jpg

Hola chicas,
Jeg håber, I nyder den danske sommer og får spist en masse god sommermad. Det gør jeg i hvert fald! Hvilket også er med til at forklare stilheden her på bloggen 😉 Men hvis I savner mig, så pipper jeg stadig ovre på Instagram og Snapchat (@beetrootbakery). Mest om mad, men også om lidt andet. Min nyeste dille er at tage billeder af min frokost og dele den på snappen. Så hvis du mangler inspiration til rubber-maden, så følg mig lige ;P

Anywho, her er opskriften på nogle dejlige quinoa-deller med revet squash og gulerod. Jeg har en masse fryseposer med ca. fire stk. i liggende i fryseren, som jeg tager frem om morgenen, hvis jeg ved, at min aftensmad skal være nem og hurtig. Smart!

Det skal du bruge (ca. 22 stk.):
2 dl. rød quinoa (eller hvid eller sort)
1 løg
3 fed hvidløg
1/2 squash
2 ml. store gulerødder
3 æg
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl. rismel (eller en anden type mel, der kan få dellerne til at hænge sammen)
Salt & peber
Olivenolie til at stege i

Så nemt er det:
1. Kog quinoaen efter anvisninger på pakken i ca. 20 min. og si alt vandet fra.
2. Hak løg og hvidløg.
3. Riv squash og gulerødder og vrid for vand.
4. Bland alle ingredienser godt sammen.
5. Form dem til små deller og steg dem på en pande i olivenolie. Start med at stege dem ved høj varme, så de bliver sprøde og skru derefter ned, så de også bliver færdige indvendigt. Enjoy 😀

   

4 kommentarer

  • Mums de ser lækre ud. Dem må jeg sætte på min mad to-do liste med det samme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Jeg planlægger et blogindlæg med et billede herfra. Skal selvfølgelig nok sørge for, at ingen er i tvivl om, hvor billede kommer fra. Håber det er OK, ellers fjerner jeg det fluks, men lidt gratis reklame er vel altid rart! :- )

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme falafler fra Al'fez