Kold kartoffelsalat med cashewcreme

Nemme falafler fra Al’fez

 photo 13652304_10210052076767157_1635897553_n_zpsijf2x9pu.jpg photo 13664308_10210052076607153_322609096_n_zps1ixtqlgu.jpgHvis du nogensinde har prøvet at lave falafler, så ved du også, at det ikke bare lige er noget man bikser sammen på 10 minutter. Kikærterne skal stå i blød natten over, og man skal investere i en masse nye krydderier til samlingen, så de får den helt rigtige, autentiske smag af Mellemøsten. Vi kan hurtigt blive enige om, at de smager fantastisk, men man skal altså lige have tålmodigheden/tiden til at lave dem. ELLER det var indtil jeg prøvede færdigblandingen fra Al’Fez, som jeg fik tilsendt i bloggergave.

Det er en falafel krydderiblanding lavet af stødte kikærter, urter og krydderier. Det eneste man skal gøre er at tilsætte noget vand, røre rundt, vente i 3 minutter, og så er de klar til at blive stegt! Jeg vil faktisk vove at påstå, at de er bedre end mine hjemmelavede!

De skal ikke have ret lang til på panden, da de bliver sprøde lynhurtigt, så det er altså virkelig nemt og virkelig lækkert. Man kan servere dem på mange måder. Eksempelvis som jeg har gjort her med tomat vendt i salatost, stegt broccoli, græskarkerner, perlecouscous og agurk. Men de kan også spises i friskbagt pita eller som del af et større måltid, toppet med humus eller tahin. Kun fantasien sætter grænser.

Så hermed er et tip om en virkelig nem og lækker aftensmad givet videre 🙂

Ps. De smager også godt kolde dagen efter.

   

2 kommentarer

  • Lisbeth

    Hej

    Lyder spændene 😃😃

    Ved du i hvilke butikker blandingen kan købes ??

    Hilsen

    Lisbeth

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold kartoffelsalat med cashewcreme