12 x opskrifter på sund fastfood

Nyt job + tanker om bloggen

 photo 13108504_579073705595123_835066846_n_zpskekxhdpl.jpg

I dag fejrer jeg mig selv med en portion af min nye yndlings is (sorry peanut butter version, du er også dejlig). Som overskriften fortæller, så har jeg fået nyt job – et drømmejob, og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Jeg har fået stillingen som PR og marketing konsulent hos Danmarks sejeste plakat- og designfirma, hvor jeg starter officielt i næste uge☺ Tidligere arbejdede jeg som webredaktør for en webshop og butik, der sælger graviditetstøj, så det er noget helt andet, selvom mange af arbejdsopgaverne minder om hinanden. Det er ikke meget, jeg har fortalt om mit voksenarbejde her på bloggen, men her på det sidste, har jeg alligevel gjort mig en del tanker om, hvordan jeg har skulle få blog og arbejde til at gå op i en højere enhed.

Ofte når jeg er ude til events, så bliver jeg spurgt, om jeg lever af at blogge, og det kan man på ingen måde sige, at jeg gør! Bloggen er min hobby. En måde jeg kan være kreativ i min fritid, og nyde en masse god zen-tid i køkkenet. Jeg blogger om aftenen, hvis jeg har lyst, og sætter ofte en hel lørdag af til køkkentid og opskriftudvikling – fordi jeg ELSKER det. Derfor er det også yderst sjældent, at den mad I ser på bloggen eller på Instagram faktisk er lavet samme dag. Vidste I det ? 😉 Flere bliver i hvert fald overraskede, når jeg fortæller det, men altså, når man kommer hjem kl. 19 om aftenen efter arbejde og træning, så er der bare ikke overskud til de store kulinariske udfoldelser.

Jeg tænker, at der sidder rigtig mange af jer derude, der også har en travl hverdag, og som ikke altid har tid til de helt store udskejelser i køkkenet? I min hverdag sker det i hvert fald ofte, at jeg springer over, hvor gærdet er lavest. Og ved du hvad, det er der ikke noget galt i! Mine boller er ikke altid hjemmebagte, og ofte er min aftensmad ekstrem simpel. En færdigsalat jeg har pimpet med noget færdigstegt kylling, eller noget jeg hiver op fra fryseren. Vigtigt er det dog, at det er sundt og det giver mig energi og fylder min krop med godhed – og det er lige netop dét, min blog skal til at handle mere om. Hvordan man kan leve sundt, men også realistisk, når man har fuldtidsjob, kæreste og en masse familie og venner, man også gerne vil se.

Og så skal I jo ikke snydes for ‘opskriften’ på min nye bananis obsession. Det er såmænd bare to frosne bananer, som jeg har blendet med 1 spsk. tahin fra Urtekram (modtaget i gave) og drysset med sesam. PRØV DET 😀

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 x opskrifter på sund fastfood