Sunde pandekager med birkes og citron

Flotte sager til køkkenet

 photo Sudiorov _zpsgy6lpmmj.jpg
1Salatbestik fra House Doctor til 169 kr.  // 2. Mælkekande fra Helle Gram til 269 kr. // 3. Hængeurtepotte fra Anne Black til 299 kr. // 4. Tekop fra Helle Gram til 229 kr.  // 5. Kop fra Sara Jeffries til 249 kr. // 6. Træske fra House Doctor til 25 kr. // 7. Skål fra Oh Oak til 399 kr.  // 8. Tallerken fra House Doctor til 139 kr.

Jeg bliver aldrig træt af at shoppe fine ting til køkkenet, hvilket mine køkkenskabe også i den grad vidner om. En fin lille skål, et lækkert krus eller noget flot salatbestik kan være med til at gøre hele madoplevelsen endnu bedre – ligesom vand også smager bedre, når det bliver serveret i vinglas. Eller er det bare mig!? For at mine køkken accessories ikke skal blive alt for skitzofrene, så er alle mine tallerkener fra den samme serie (hvidriflet royal), mens mine skåle, fade, kander og andet tilbehør er ofte noget, som jeg er faldet over på en webshop eller et loppemarked, og som ikke ‘passer’ sammen med resten af mine køkkensager. Jeg synes selv det er et ret godt bud på, hvordan man kan få lov til at tage lidt fra alle de mange forskellige stilmæssige accessories, der findes til køkkenet (fint musselmalet, rustikt keramik, stilrent bestik, romantiske skåle osv.), men samtidigt have en ‘base’ (mine klassiske tallerkener), der binder det hele sammen. Har også hørt om andre, der kører i farvetemaer, så alt (krus, tallerkener, skåle osv.) eksempelvist bliver holdt i blå eller mintfarvede nuancer. Så sådan kan man også vælge at gribe det an, hvis man som mig let bliver forelsket i alverdens ting til køkkenet og har svært ved at comitte til et design, men som har brug for nogle retningslinjer for, at det ikke skal se for rodet ud.

Nå, men det var en masse snak om køkkensager aka. deep stuff! Nu til det vigtige; shopping. Ovenfor har jeg samlet nogle af mine favoritter fra en af mine absolut favorit webshops Studio Rov. Chiagrød med jordbær kompot i nr. 7 og en kop varm lakrids te i nr 4. Kan I se det for jer? 😀

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pandekager med birkes og citron