Nyhed: Økologiske og glutenfri produkter

Opskrift: Oil free fries

 photo 12547279_1671660386455830_1541920172_n_zpsngfswrhk.jpg
Mmmh idag får I en opskrift på min yndlingsgrønsag; pomfritter! De skal være sprøde udenpå og bløde indeni – og det er de her 🙂 De slår ikke McDonalds, men de er altså slet ikke så ringe, til trods for, at der ikke er brugt olie.

Har du iøvrigt set, at du lige nu kan vinde en lækker luksuspakke med glutenfri herligheder på min Instagram (@beetrootbakery) ? Jeg har netop fået ærtepastaen (som du blandt andet kan vinde) til aftensmad, og den er 100 procent godkendt herfra 😀

Det skal du bruge (til 2-3 personer, alt afhængigt af, hvad du serverer til;) ): 
2 bagekartofler
1 spsk. tørret rosmarin
Havsalt

Sådan gør du: 
1. Skræl kartoflerne og skær dem i lange stænger.
2. Fyld en stor skål med koldt vand og put kartoflerne derned.
3. Efter ca. 20 min. skal du hælde vandet fra og duppe kartoflerne tørre.
4. Drys med tørret rosmarin og havsalt og blandt dem godt rundt.
5. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved. 200 grader i ca. 30 min. Vend dem evt. undervejs, så de får farve på alle sider.

   

2 kommentarer

  • Emilie

    Ser super lækkert ud! Kan man også gøre det med rodfrugter? :p

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katharina

      Bum bum, det var da et godt spørgsmål! 😛 Altså, jeg har ikke prøvet, men det går jeg da ud fra… Ved dog ikke, om de behøver at ligge i blød i vand først, da de jo ikke indeholder så meget stivelse. Vend endelig tilbage med en dom, hvis du prøver 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyhed: Økologiske og glutenfri produkter