Seks sunde opskrifter

Opskrift: Regnbue omelet

 photo 12141838_505367322978437_911503993_n_zpsx1oa7str.jpg photo 12063121_1664151323829064_2038614519_n_zpsdo1hoyqb.jpg photo 12106212_1047173255302259_1698281307_n_zpsfqil0atp.jpg

Her har I inspiration til en farverig og sund ret, som er ideel, hvis man har nogle grøntsager liggende, der skal brugs inden de bliver for gamle. En tøm-dit-køleskab-ret 🙂  Forestil jer lige, hvor flot omeletten også kunne være med rødbede, radiser, spidskål… you name it!

Kyllingen har jeg krydret med en krydderiblanding fra Santa Maria, som jeg har fået tilsendt i gave. Som I kan se på det nederste billede, så har de lavet en masse spændende blandinger inspireret af varme lande med varme krydderier – og jeg er vild med dem! Det er en meget nem måde, at få en salat eller nogle kyllingetern til at smage af rigtig meget 🙂

Det skal du bruge: 
1 kyllingefilet
1 spsk. Ethiopian berbere krydderi fra Santa Maria
1 håndfuld frisk spinat
3 æg
1/2 dl. mælk
1 tsk. nigellafrø
2 gulerødder
1/2 avocado
En håndfuld cherrytomater
Olivenolie til at stege i
Salt & peber

Sådan gør du:
1. Skær kyllingen i tern og steg dem i olivenolie til de har taget farve på alle sider. Tilsæt derefter 1 spsk. berbere krydderi og rør godt rundt. Steg dem til de er færdige.
2. Steg spinaten i noget olivenolie på en pande til det ‘falder sammen’.
3. Pisk de tre æg med mælken og tilsæt salt og peber.
4. Hæld æggemassen over spinaten og drys med nigellafrø. Lad den stege til den er gennemstegt og vend den om på panden, når den er fast. Held og lykke 😉
5. Server den med revet gulerod, avocado, kylling og tomater.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seks sunde opskrifter