Opskrift: Nem chilli dressing

Opskrift: Blomkåls hottere (glutenfri)

 photo 11377964_852047111551960_1775305615_n_zpsblsmd33q.jpg
Egenligt havde jeg tænkt mig, at jeg skulle grille de her kyllingepølser, som jeg har fået foræret af Danpo, men altsååååå nu gider jeg ikke vente længere på det der grillvejr! Jeg har i stedet lavet alternative pølsebrød af blomkål, som er 100 gange bedre end de der papbrød, som man kan købe i supermarkederne. Fyldet er asiatisk-inspireret, og jeg kan kun anbefale, at man investerer i en goma dressing. Mums, det smager godt oven på…… Alt!

Anywho, her har I opskriften, som er ret simpel 🙂

Det skal du bruge (til ca. 6 stk.) til ‘brødet’: 
1 stort blomkål
3 æg
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl. hørfrø
1 tsk. salt
1 tsk. hvidløgspulver

Tilbehør: Kyllinge frankfurter fra Danbo (modtaget som gave), spidskål, forårsløg, frisk chili, sesamfrø og gomadressing. 

Sådan gør du:
1. Riv blomkålet på et rivejern (den grove side) og bland derefter alle ingredienserne til brødet i en skål. Rør godt rundt.
2. Fordel dem i klatter på en bageplade med bagepapir. De skal være ca. 1 cm. høje.
3. Bag dem i ca. 25 min. ved 150 grader, varmluft.

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Nem chilli dressing