Instalately #2

Opskrift: Glutenfri quinoa pizza

 photo 11333653_1607642472840546_1245479048_n_zps0rnacad1.jpg photo 11376000_1630874573815104_2004371607_n_zpsbztnta0h.jpg photo 11352385_633416913461688_1050655418_n_zpsgwqfge8y.jpg

Tømmermænd eller ej, så er denne her pizza et hit. Den er nem at lave, virkelig. Den smager godt, og så er den sund! Bunden består af quinoa og æg, så den er proteinrig og mætter godt. Den er også super at have med i madpakken. Er I solgt? 😉

Det skal du bruge (1 pizza): 
2 dl. quinoa
2 æg
2 spsk. loppefrøskaller
Salt

Forslag til topping: skinke, revet ost, tomater, olivenolie, frisk basilikum og pesto. 

Sådan gør du: 
1. Kog quinoaen efter anvisninger på pakken og hæld dem derefter over i en si. Pres vandet godt ud med en ske.
2. Lad quinoan køle lidt af og tilsæt så de to æg, loppefrøskaller og salt efter smag.
3. Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og brug en ske/kniv til at fordele den, så den bliver ca. 0,5 cm tyk.
4. Bag bunden ved ca. 200 grader i ca. 15-20 min.
5. Tag den derefter ud af ovnen og put fyld på efter ønske. Bag den til den er færdig.

   

8 kommentarer

  • Simone

    Hvis du skulle vælge imellem den her bund og blomkålsbund, hvad ville du så vælge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katharina

      Jeg har faktisk aldrig prøvet en blomkålsbund (den er på to do listen), men umiddelbart vil jeg tro, at det er to meget forskellige bunde, så det er jo smag og behag…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] med flere “tøsede” glutenfri opskrifter i sidste uge – og denne uge. Som fx denne sunde pizza med quinoabund. …Var jeg egentlig ret trist over, at jeg skulle arbejde 8-17 […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Solvej

    Hej, har du nogen ide om det er muligt at udelade loppefrøskaller? Det er ikke noget jeg lie har liggende, eller ellers ville få brug for :blush:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katharina

      Hej 🙂 Altså loppefrøskaller har jo en bindende effekt, men umiddelbart vil jeg godt tro, at pizzaen sagtens kan laves uden. Du kan evt. smide en håndfuld havregryn i 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] men jeg har også været lidt træt af, at den ofte bliver så vandet. Så efter at have lavet Katharinas quinoapizzabund, fik jeg pludselig den idé, at den måske også kunne bruges som lasagneplader. Det virker måske […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Er denne ene pizza til en eller to personer? Overvejer nemlig at lave den i aften ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katharina

      Hej Mia, Åh er ked af, jeg ikke fik svaret igår! Ja, der er til to her 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately #2