Copycat: Bønnemad alá Cafe Auto

Kylling med bacon og peanutbutterdip

 photo 10954297_1539673499648181_241691280_n-1_zpsp7hdxmgb.jpg

Her har I inspiration til en sund omgang hverdagsaftensmad, der både indeholder bacon og peanutbutter. Mums! Jeg spiste retten alene, da jeg synes kyllingen og baconet mætter godt, men man kan også servere ris eller fuldkornsnudler til, hvis man har lyst.

Rigtig god og solskinsrig søndag til jer :D

Det skal du bruge (til 2-3 personer):
100 g. bacon skåret i strimler
1 pakke kyllingefileter (280 g.)
2 hvidløg
1/2 chili
1 gulerod
1/2 savoykål
2 spsk. tamari
1 dåse minimajs
Saften fra 1/2 lime
Olivenolie til stegning
Salt & peber

Til peanutdippen:
2 store spsk. chunky peanutbutter
1 spsk. yogurt naturel
Saften fra 1/2 lime
1 tsk. fiskesause

Sådan gør du:
1. Steg baconet på en pande til det bliver sprødt.
2. Hak hvidløg og chili fint og steg det i en stor pande i lidt olivenolie.
3. Skær kyllingefileterne i tern og tilsæt dem til hvisløget og baconet.
4. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes en gulerod, som er skåret i tynde skiver, der derefter er blevet halveret
5. Tilsæt så 1/2 finthakket savoykål, 2 spsk. tamari og dåsemajs skåret i tern.
6. Rør godt rundt og lad det stå og hygge sig til kålen ‘falder sammen’ og bliver blød.
7. Tilsæt derefter den sprøde bacon.
8. Nu skal peanutdippen laves. Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
9. Enjoy 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Copycat: Bønnemad alá Cafe Auto