Sund spinat raita

grove pizzasnegle

 photo 10860073_1019437798084265_385717000_n_zpsb9b4fcf6.jpg photo 10844023_388449711324479_340007025_n_zps5494834f.jpg

Nu hvor jeg har fået fuldtidsarbejde, er jeg begyndt at skulle have madpakke med hver dag. Jeg har ikke rigtig råd til dyrt take-away hver dag, så jeg sørger altid for at smøre én om aftenen. Det er ret vigtigt for mig, at den er lækker, og at jeg nærmest kan gå at glæde mig til den. Det gør lige dagen dét bedre 🙂 Men når man kommer sent hjem om aftenen, så er det ikke altid, man lige har fantasi til at finde på det helt store, og så er det meget rart at kunne åbne fryseren og hive noget sundt og lækkert frem. Pt. har jeg et stort lager af de her grove pizzasnegle liggende. Mums!

Et perfekt eftermiddagsprojekt på en stormfuld dag 🙂

Det skal du bruge (ca. 22 stk.): 
Til dejen:
1 12 dl. mælk
1 12 dl. kogende vand
25 g. gær
12 tsk. groft salt
3 dl. rugmel
5 dl. hvedemel

Til fyldet: 
Tomatpure
1 lille rød peberfrugt
Kyllingestrimler (150 g.)
100 g. kalamata oliven (uden sten)
ca. 150 g. revet emmentaler
1 spsk. oregano

Sådan gør du: 
1. Bland den kolde mælk og det kogende vand i en skål og opløs gæren heri.
2. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
3. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet og rul dejen flad til en firkant på ca. 0,5 cm.
4. Smør dejen med tomatpure, drys med finthakket peberfrugt og oliven, kyllingestrimler og ost. Drys derefter med oregano.
5. Rul dejen sammen, så det kommer til at ligne en pizzaroulade og skær den i stykker af ca. 1 cm.
6. Fordel sneglene på to bageplader med bagepapir og bag dem i ca. 30 m. ved 150 grader.

 photo ScreenShot2014-12-11at125951_zps546813ab.png

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund spinat raita