Min bedste opskrift: Helsematilde.dk

Salat med chili grillost

 photo a_zpsecb0a5d7.jpg photo b_zpscec28cf5.jpgMit kærlighedsforhold til grillost, eller halloumi som det også hedder, startede da jeg boede i London, og indrømmet, det tog nok lidt overhånd? Men altså overvej det lige; ost man griller. Mmmmmmhh. Efter jeg flyttede tilbage til København, har jeg dog kun fået det, når jeg en sjælden gang i mellem har spottet det i Fakta. MEN forleden fik jeg en meget fin gave foræret. En hel kasse med lækker ost fra Taverna. Blandt andet en grillost med chili, og jeg kan godt sige jer, den er lækker!

Grillosten passer rigtig godt i salater, så jeg har lavet denne version med søde kartofler, perlespelt og andet godt 😛

Det skal du bruge (en stor skål):
3 søde kartofler
2 dl. perlespelt
1/2 aubergine
1 pakke grillost m. chili (250 g.)
100 g. pinjekerner
4 tomater
Salt & peber
Olivenolie

Sådan gør du:
1. Skræl de søde kartoflet og skør dem i både. Drys med olivenolie og salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader (varmluft).
2. Kog 2 dl. perlespelt efter anvisninger på pakken.
3. Skær auberginen i småtern og steg i olivenolie og salt og peber på en pande til ‘kødet’ er mørt.
4. Skær grillosten i skiver á ca. 1 cm. og steg dem på en pande i et par minutter på hver side. Først ligner det nærmest at osten vil smelte, men så bliver den fast efter lidt tid.
5. Rist pinjekerner på en lille pande, til de begynder at tage farve.
6. Når alt er færdigt blandet det hele i en skål og tomater tilsættes.
7. Spiiiiiiiiis 😀

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bedste opskrift: Helsematilde.dk