Sund bananis med kokos

Pæne ting til køkkenet

 photo 86839ccf-f187-470b-9d93-07e8a11086fc_zpsf7f11672.jpg

 

1. HERE, 2. HERE,  3. HERE, 4. HERE 5. HERE

De sidste mange år har jeg boet en god håndfuld forskellige steder. Alle steder, hvor jeg er flyttet ind hos nogen og delt køkken med roommates. Nu er situationen den, at jeg snart flytter til Østerbro, hvor jeg skal have mit eget køkken. Yay! Så skal det være slut med grimme turistkrus, bestik der ikke matcher og kiksede viskestykker 😉

Der er mange åbne hylder i mit nye køkken og jeg drømmer om at fylde det med smuk keramik, flotte skærebrædder, krukker, skåle og andre fine ting. Min lange ønskeliste rimer rimeligt godt på juleaften, så det bliver intet problem for mig at stykke sådan en sammen.

Alt på collagen er meget velkommen i mit nye hjem 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund bananis med kokos