Min bedste opskrift: Wewonder.dk

Brændte mandler med kokos

 photo 10747938_1561552604063847_312817663_n_zps33291e65.jpgDuften af brændte mandler er noget af det bedste og mest julede jeg ved, men de er altså nogle værre sukkersataner! Denne her version er langt sundere end dem man kan købe på Strøget og så vil jeg faktisk også vove at påstå, at de smager bedre. De bliver nemlig ikke så hårde og man slipper for sukker, der sætter sig fast i tænderne.

Lettere bliver det ikke at få hele huset til at dufte herligt af jul og hygge 🙂

Det skal du bruge: 
4 spsk. sukrin gold
2 dl. mandler
1/2 dl. kokosmel

Sådan gør du: 
1. Smelt sukrinen på en pande.
2. Tilsæt derefter mandlerne og kokosmel.
3. Rør rigtig godt rundt i ca. 5 min. til alle mandlerne er dækkede og det dufter herligt i køkkenet 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bedste opskrift: Wewonder.dk