Cremet karrysuppe

#beetrootbakery

 photo 1516600_539922166127874_846070729_n_zps66241656.jpg

Det gør mig så ubeskriveligt glad, når jeg får at vide, at nogen har ladet sig inspirere af mine klovnerier i køkkenet og prøvet heldet med en af mine opskrifter 🙂 Virkelig glad helt ned i maven. Det er så dejligt at kunne inspirere til en sundere livsstil og når folk så oven i købet synes det smager godt.

Derfor vil jeg også lige give et shout out til hashtagget #beetrootbakery. Hvis I en dag laver en af mine opskrifter og endda smider billedet på Insta, må I meget gerne bruge hashtagget, så jeg kan se jeres mesterværker. Det er så hyggeligt:)

Ovenstående morgenmadsmuffins med blåbær og bananer er lavet af hellebentsen 🙂

Har I prøvet nogle af mine opskrifter og blev det godt?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet karrysuppe