Instagram anbefalinger

Pølsehorn med broccoli

 photo 1_zpsb7af7fb8.jpg

Baby bites fra 7/11 kan godt smutte tilbage i fryseposen, hvor de kom fra. De her grønne broccoli monstre med kyllingepølser er virkelig lækre og så slipper man for at blive totalt hvedemelsbombet. Ja, det lyder lidt skørt at bage med broccoli, men det er en super måde at få noget af den gode næring fra grøntsagen indenbords – især hvis man ikke er kæmpe fan.

Jeg spiste mine pølsehorn med en god salat til – og masser af ketchup 🙂


Opskrift på pølsehorn med broccoli

Det skal du bruge (ca. 8 stk.):
1 broccoli (minus stilken)
4 dl. havregryn
2 spsk. loppefrøskaller
5 æg
3 spsk. revet parmesanost
3 spsk. mandelmel
1/2 tsk. salt
8 stk. kyllingepølser
Sesam til at drysse ovenpå

Sådan gør du: 
Skær broccolien i mindre stykker. Bring noget vand i kog og put broccolien deri. Put låg på og lad det koge i ca. 4 minutter. Broccolien skal stadig have bid. Blend broccolistykkerne og hæld massen over i en stor skål. Blend havregrynene, så de bliver til mel og vend det med det blendede broccoli. Bland derefter alle ingredienserne sammen med broccolien og havregrynsmelet og rør godt rundt. Dejen er meget klistret, så det er lidt af et griseri at få den rundt om pølserne, men det kan godt lade sig gøre ;P Det er noget med nærmest at trykke den på.

Bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca. 25 minutter.

Bon appétit 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram anbefalinger