Bøf og bønnefritter

Sund chokolade mousse

 photo chokomousse_zpsa3c0840d.jpg

Okay, jeg indrømmer gerne, at det lyder underligt. Avokado og banan, som grundbase for en sund chokolade mousse!? Jeg var også meget skeptisk i starten, men ikke desto mindre er denne her dessert gået hen og blevet en af mine absolut favouritter inden for ’sundt og sødt’ kategorien. Den er ret fed i det, på grund af alle de gode fedtstoffer, så jeg vil helt klart anbefale, at man serverer den med noget frisk frugt. Hvis man vil have den endnu mere chokolade-agtig kan man også hakke noget mørk chokolade og blande op i. Perfekt til fredagshygge 🙂

Sund chokolade mousse

Det skal du bruge:
1 moden avocado
2 bananer
1 håndfuld dadler (jeg er ikke så meget for at veje, så I får den lidt på slum 😉 )
5 spsk kakaopulver

Sådan gør du:
Fjern stenene fra dadlerne og hak dem groft. Tilsæt resten af ingredienser og mos dem med en stavblender (eller smid hele molevitten i en blender). Lad moussen afkøle i køleskabet i et par timer, så smager den endnu bedre.

BLOGLOVIN/INSTAGRAM

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøf og bønnefritter