Verdens bedste bananpandekager

Kidneybønnebøffer

 photo kidneyboslashnneboslashffer_zps5a1320f8.jpg

Jeg ELSKER gode bøffer – både dem af kød og dem af diverse bønner (og selvfølgelig også mange andre slags 😉 ). De her kidneybønnebøffer er en sikker vinder hver gang og er perfekte i en sandwich eller mellem en burgerbolle. Jeg serverede mine “bøffer” med stegte asparges drysset med parmesanflager, ovnbagte gulerødder og søde kartofter vendt i olivenolie og rosmarin og en god klat chili aioli. Det kan også godt anbefales 😉 De er både lette og billige at lave, og så kan man jo prøve sig frem med krydderier.

Opskrift på kidneybønnebøffer: 

Det skal du bruge: 
1 løg
3 hvidløg
2 dåser kidneybønner
2 små søde kartofler (eller 1 stor)
2 æg
2 dl. rasp
1 tsk. spidskommen
1 halv chili
Salt & peber
Olivenolie til at stege i

Sådan gør du:
Blend kidneybønderne med en stavblender. Riv de søde kartofler på et rivejern på den grove side og tilsæt dem bønnerne. Løg, hvidløg og chili hakkes fint og tilsættes sammen med alle de andre ingredienser. Form bøfferne i ønskede størrelser og steg dem på en pande i ca. 8-10 minutter på hver side. De kommer til at være dejligt sprøde udenpå og lidt svampede inden i.

Bon appétit 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste bananpandekager