Quinoasalat med kylling

Bøf og bønnefritter

 photo boslashf_zps94488dcc.jpg
Bøf og bønnefritter. Simpelthen. Det er en grøn og proteinrig lækkerhedsret med pimpede bøffer, spejlæg, bønnefritter og guacamole. Jeg er fan af alle komponenterne og sammen bliver de kun bedre 🙂

Bøf og bønnefritter

Det skal du bruge:

Til bøfferne (4 stk.):
1 pakke oksekød (350 g.)
1/2 løg
1 æg
7 cornichoner
2 spsk. loppefrøskaller
Salt & peber
Æg til spejlæg

Hak løg og hvidløg fint. Snit cornichonerne, så i ca. 1 m.m tykke skiver.
Alle ingredienser blandes i en stor skål og æltes godt sammen.
Steges på en pande i halvt, smør halvt olie. Spejlægget behøver vidst ingen forklaring 😉

Til bønnefritterne:
1 pose frosne bønner (det er vigtigt de er frosne)
Olivenolie
Havsalt

Drys de frosne bønner med olivenole og havsalt og bag dem i ovnen (200 grader, varmluft) i ca. 30 min. eller til de er sprøde.

Til guacamolen:
1 stor avocado
2 hvidløg
1/2 chili
1 spsk skyr
Saft fra en halv citron
Salt & peber

Hak chili og hvidløg fint og bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.

Bon appétit 🙂

   

3 kommentarer

  • MHHH!! kan man lave en request? Jeg bor i chinatown og har adgang til en masse asiatiske grøntsager men ingen fantasi. Hvad filan kan man finde på udover klassikerne som wok? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina

    Det kan man altid, men ved ikke lige om jeg kan være så behjælpelig her… Har mest af alt adgang til Netto’s grøntsagsafdeling;) Men skal se på det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha :D!! Glæder mig til at se om der kommer noget så 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoasalat med kylling