Müslibarer med peanutbutter

Avocadopesto og squash chips

 photo pesto_zps0cceec5b.jpg

For et par dage siden havde jeg farvefest på min tallerken, som bestod af en salat af peberfrugt, tomater, agurk, oliven og feta, købe falafler, gulerødder i stave, avocado pesto og squash chips. Især sidstnævnte var virkelig snackable 🙂 !


Opskrift på avocadopesto og squash chips

 

Det skal du bruge: 

Til avocado pestoen: 
1 dl. solsikkekerner
1 bundt persille
1/2 dl. parmesan
1 avocado
1 dl. olivenolie
saften fra 1/2 citron
Salt & peber

Sådan gør du: 
Rist solsikkekernerne på en pande, så de bliver let gyldne og lad dem køle helt af. Hak persillen groft og blend derefter alle ingredienser med en foodprocesser (eller med en blender, hvis man har én der virker. Tsk!) Smag til med salt og peber.

Til squash chipsne:
1 squash (eller en courgette – er der egentlig forskel?)
olivenolie
Reven parmesan
Claus Holms Kærligheds Krydderi (ellers tror jeg også noget oregano og cayennepeber kunne smage godt)

Sådan gør du: 
Forvarm ovnen, 200 grader. Skær squashen i stykker på ca. 2 m.m. drys olivenolie, parmesan og krydderier over dem. Bag dem i ovnen i ca. 20 min. eller til de er dejlig sprøde.

Bon appétit 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Müslibarer med peanutbutter